Puhdistusmenetelmä

NaavaTecin ainutlaatuinen menetelmä ilmanvaihtojärjestelmien puhdistukseen on joustava ja kustannustehokas.

Ilmanvaihto käynnissä puhdistuksen aikana

Työnteko tai asuminen kohteessa voivat puhdistuksen aikana jatkua normaalisti ja miellyttävissä olosuhteissa, koska ilmanvaihtoa ei tarvitse sulkea pois päältä. Tämä myös vähentää ylimääräisiä kustannuksia koska puhdistustyötä ei tarvitse tehdä esimerkiksi iltaisin tai viikonloppuisin. Koska ilmanvaihto voi olla toiminnassa toimivat myös lämmön talteenottojärjestelmät jolloin puhdistettavan kohteen energiankulutus ei kasva, vaikka puhdistus tehtäisiin kylminä vuodenaikoina.

Videokuvaus varmistaa tarpeen ja vahvistaa tuloksen

Ilmanvaihtokanavien puhtauskartoituksen ansiosta puhdistustarve ja sen laajuus voidaan arvioida etukäteen. Puhdistustyön yhteydessä osia kanavistostoista valo- ja videokuvataan aina ennen ja jälkeen puhdistuksen. Oman laadunvalvonnan lisäksi raportit toimitetaan aina myös asiakkaalle todistukseksi hyvin tehdystä ja laadukkaasta työstä.

Tehokas suodatinyksikkö toimii sisätiloissa

Suodatinyksikkö Spinster™ on ylivertainen pölyn ja lian talteen keräämisessä. Keräyskapasiteetti on jopa 50 kertaa suurempi kuin tavallisilla suodattimilla, mikä nopeuttaa puhdistusta huomattavasti. Suodatin on täysin tiivis eikä painehävikkiä synny, jolloin puhdistusteho säilyy koko ajan tasaisena. Kaikki työ tehdään sisätiloissa ja kompaktin kokonsa ansiosta suodatin mahtuu tarvittaessa esimerkiksi laivan hyttiin tai hotellihuoneeseen. Suodatettu ilma palautetaan huonetilaan sairaalaolosuhteissa vaadittavan HEPA-ilmansuodattimen kautta, joka varmistaa epäpuhtauksien pysymisen suodattimen sisällä.

Siisti ja ympäristöystävällinen menetelmä

Spinster™ -suodatin on täysin tiivis, joten missään vaiheessa puhdistusta ei pölyä eikä likaa vuoda sisätiloihin tai ympäristöön. Suodattimesta tyhjennetään vain talteen kerätty lika pois. Kaatopaikkajätettä kuten lasikuitua ja metallia, joista tavalliset suodattimet on yleensä valmistettu, ei synny. Mikäli puhdistettavan kiinteistön oma kierrätysjärjestelmä mahdollistaa käsittelyn, on lopputuloksena vain maatuvaa biojätettä.